DÖDSBOTÖMNING & DÖDSBOSTÄDNING

När någon nära gått bort är det mycket som behöver göras och bland det mest ansträngande brukar vara att gå igenom dödsboet. Vi finns här för att hjälpa till.

hur kan vi hjälpa dig

Vi erbjuder både tömning & städning av dödsbo.

Du väljer själv om du vill boka både dödsbotömning och dödsbostädning eller om du endast behöver en av tjänsterna.

DÖDSBOTÖMNING

Vi erbjuder tjänster dödsbotömning i Stockholms län där vi sköter all tömning av dödsbo för att ni ska slippa göra det. För vi vet att det är mycket annat att tänka på och att det kan vara både svårt, tungt och jobbigt att tömma ett hem på saker kopplat till minnen. Fokusera istället på andra saker som måste göras och låt oss ta hand om tömning och bortforsling för att ni ska ha en sak mindre att tänka på. Om du är i behov av att boka en dödsbotömning och städning kan du enkelt kontakta oss så tar vi det därifrån. Vi är verksamma hela Stockholms län med omnejd. Hör av dig till oss för att hitta den bästa lösningen för dig.

DÖDSBOSTÄDNING

Dödsbostädning är en tjänst som utförs av oss som städfirma där allt inom städning vid dödsbo ingår. Förutom den kompletta städningen av bostaden ingår även fönsterputsning. Detta är för att bostaden ska lämnas i toppskick. Du som privatperson kan anlita oss för dödsbostädning i Stockholms län och närliggande kommuner. Men vi utför även tjänsten för till exempel begravningsbyråer eller försäkringsbolag. Hör av dig till oss på YWC Service om du vill veta mer detaljerat om vad som ingår i dödsbostädningen.

offert

vill du ha en offert för dödsbotömning och/eller dödsbostädning?

Fyll i alla uppgifter för att vi på bästa sätt kan prissätta den tjänst du är intresserad av.